DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Ali İhsan Arslan Görme Engelliler Ortaokulu

Ali İhsan Arslan Görme Engelliler Ortaokulu

Kooperatif Mh. Akkoyunlu Cad. 21100 İstasyon Meydanı Diyarbakır/ Türkiye
Vizyon
ALİ İHSAN GORME ENGELLİLER ORTAOKULU; ÖĞRENMENİN TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLDİĞİ, ÖĞRENCİSİNE ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİ, ÖĞRETEN VE ÖĞRENENLERİN BİRBİRİNE İNANDIĞI, ÇALIŞANLARIN DOĞRULARI YAPTIKLARINDA ALACAKLARI CEVAPTAN KORKMADIĞI VE GEREKENLERİ YERİNE GETİRMEDE ENDİŞELERİNİN OLMADIĞI, HERKESİN HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞTIĞI BİR OKUL OLMAK.
Misyon
BİZ, ALİ İHSAN GORME ENGELLİLER ORTAOKULU ÇALIŞANLARI OLARAK; ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN, İŞLERİ YAPAN DEĞİL; İŞLERİ DOĞRU YAPAN, SORGULAYAN, ARAŞTIRAN, SAĞLIKLI İLETİŞİM KURAN, DÜŞÜNEN, DÜŞÜNDÜREN DEMOKRATİK BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT VERMEK VE ONLARI 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.
Başarılar
Uluslar arası Mangala yarışmasında 1.lik ,2.lik ve 3. lük Atletizm yarışmasında 1.lik , 2.lik ve 3.lük Tekvando yarışmalarında 1.lik , 2.lik ve 3.lük
Öğretim Şekli :KARMA-NORMAL ÖĞRETİM
ŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI